تولید کننده:
فاطمی
نتایج 91 تا 120 از کل 139 نتیجه

مهمانی عصرانه در جنگل (فاطمی)

دختری به نام کیکو، وقتی بیدار می‌شود، می‏‌بیند پدرش برای برف‌روبی پشت‌بام، به خانه‌ی مادربزرگ رفته است و کیکی که مادر پخته است را با خودش نبرده‏ است. کیکو با اجازه‌ی مادر، کیک را برمی‌دارد و با عجله به دنبال پدر می‌رود. او در جنگل، ردپایی روی برف‌ها می‌بیند و خیال می‌کند ردپای پدرش است. روی ردپاها به‏ دنبال پدر، پیش می‌رود. پدر به خانه غریبه‏‌ای وارد می‌شود. کیکو از پنجره سرک می‌کشد و می‌فهمد تا به حال، به دنبال یک خرس بزرگ می‌آمده است! او بهت‌زده می‌شود.در همان لحظه، گوسفندی با صدای مهربان می‌پرسد: «برای مهمانی عصرانه آمده‌ای؟» ناگهان، کیکو می‌فهمد سفرش به جنگل، به ماجرایی جالب بدل شده است…

سام و حیوان خانگی اش (فاطمی)

سام یک حیوان خانگی جدید دارد. حیوان خانگی سام، خشم است و آن را توی زمین بازی پیدا کرده است. سام ابتدا از آشنایی با خشم خوشحال می شود، اما پس از مدتی، دیگر نمی تواند خشم را کنترل کند و دلش می خواهد از شرش خلاص شود. خشم آن قدر کارهای وحشتناک می کند که سام مجبور می شود راهی برای کنترلش پیدا کند. سام راه های فراوانی را برای کنترل خشم امتحان می کند، اما خشم مهار شدنی نیست. آیا سام می تواند راهی برای کنترل خشمش پیدا کند؟

همه آن‌ها یک گربه دیدند (فاطمی)

وقتی به یک گربه نگاه می‌کنید، چه می‌بینید؟ برندن ونزل شکل‌های مختلف زندگی یک گربه را از نگاه موجودات دیگر به نمایش می‌گذارد و نشان می‌دهد چگونه دیدگاه ما، آنچه را که می‌بینیم شکل می‌دهد. این کتاب نمایش زیبایی است از مشاهده، کنجکاوی و تخیل.

گربه از منظر هر موجود به یک شکل است. سگ، او را لرزان و خجالتی می‌بیند. برای ماهی، گربه فقط دو چشم بزرگ و درخشان است.  موش، او را شکارچی وحشی و دیوانه‌ای می‌بیند.  کَک، گربه را اقیانوس غلتانی از خز تصور می‌کند و… با دیدن این اثر مخاطب درمی‌یابد که به تعداد هرکس، از هر مفهوم تعریف وجود دارد. ادراک با تجربه‌های زیسته، ارتباطی مستقیم دارد. نویسنده  تصویرگر، بدون افتادن در دام شعار و دشواری‌های فلسفی، به ساده‌ترین و زیباترین شکل، این مفهوم را برای کودکان بازگو می‌کند.  او با تأکید بر تمرکززدایی، کودکان را در تجربه‌ها و نگاه دیگران شریک می‌کند. کودک وقتی می‌تواند به تفاو ت‌ها احترام

بگذارد که آن‌ها را لمس کند و به رسمیت بشناسد. برندن ونزل از سبک‌های متنوع نقاشی بهره می‌گیرد تا نشان دهد چگونه هنر و ادراک از تخیل تأثیر می‌گیرند. تصویرهای او جاندار، خوش آب و رنگ و کودکانه‌اند.

سفر (فاطمی)

اردکی کوچک خود را در مکانی ناآشنا می‌بیند. او هیچ‌کس را نمی‌شناسد. هیچ‌کس به زبان او حرف نمی‌زند. اردک به‌قدری احساس تنهایی می‌کند که اشکش در می‌آید تا اینکه بالاخره کسی را شبیه خودش پیدا می‌کند و به او می‌گوید: «شاید تو بدانی

من چه کسی هستم!»

این کتاب برای کودکان پیش از دبستان، دبستان و کودکانی که وارد تعامل با محیط‌های تازه شده‌اند، مناسب است؛ همه‌ی مخاطبانی که خانه، محله، مدرسه یا شهر و کشورشان تغییر کرده است.  تأکید متن بر توجه به دیگری، درک تفاوت‌ها و

تلاش برای یافتن نقاط مشترک است.

گرسنه (فاطمی)

اردک و دوستانش بعد از اینکه توی جنگل بازی کرده‌اند و خوش گذرانده‌اند، حالا حسابی گرسنه شده‌اند. اردک یک‌عالمه غذا دارد که فکر می‌کند فقط و فقط مال خودش است. او به گوشه‌ای می‌رود تا بدون مزاحمت دوستانش، غذاها را بخورد، اما

ناگهان مورچه‌ها سر می‌رسند …

کتاب تصویری «گرسنه» به ویژگی خودمحوری کودکان می‌پردازد. آن‌ها دوست ندارند چیزهای خودشان را با دیگران قسمت کنند. داستان باعث تقویت عواطف و حس نو ع‌دوستی مخاطب می‌شود. کودک با تجربه‌ی بخشش، سرشار از لذت می‌شود و همه چیز را زیباتر می‌بیند.

ما این‌طوری زندگی می‌کنیم (فاطمی)

این کتاب، درباره‌ی زندگی عادی و روزانه‌ی هفت کودک  از نقاط مختلف جهان از جمله ایران است. زمانی که شما در حال خواندن این کتاب هستید، ممکن است آن‌ها مشغول خوردن صبحانه یا سرگرم بازی در بیرون از خانه باشند…

جهان ما مکان بسیار پهناوری است که میلیون‌ها میلیون انسان در آن به روش‌های متفاوتی زندگی می‌کنند و بیش‌تر آن‌ها هم آگاهی چندانی از فعالیت‌ها و شیوه‌ی زندگی روزانه‌ی دیگر انسان‌ها ندارند. هرچه بیش‌تر درباره‌ی افراد متفاوت بیاموزیم، بیش‌تر به شباهت میان خودمان و آن‌ها پی خواهیم برد و بیش‌تر پذیرای دیگران خواهیم شد.

این کتاب برای آشنایی کودکان با کشورهای مختلف جهان و سبک زندگی منحصر به فرد هر کدام از این خانواده‌ها، مناسب است. کودکان می‌توانند تفاوت‌ها و شباهت‌های زندگی این کودکان را با هم مقایسه کنند و در نهایت حس همدلی آن‌ها نسبت به دیگران تقویت می‌شود.

من مترسکم، ولی می ترسم (فاطمی)

میخی بر دو چوب کوبیده می‌شود و قامت مترسکی شکل می‌گیرد. تکه‌ پارچه‌های کهنه و کثیفی که دور تنش پیچیده می‏شوند، او را تبدیل به موجودی ترسناک می‌کنند که حیوان‌ها و بچه‌ها از او می‌ترسند. کشاورز مترسک را بر دوش می‌گذارد و تا زمین‌های کشاورزی می‌برد و پایش را در زمین محکم می‏کند. قرار است مترسک، ترسناک باشد و حیوان‌های متجاوز را فراری دهد، اما او نمی‌خواهد ترسناک باشد. نمی‌خواهد در زمین ساکن بماند.

اکبرپور، نویسنده‌ی نام‌دار عرصه‌ی ادبیات کودک و نوجوان ایران سعی کرده است با استفاده از این داستان جذاب، قضاوت‌نکردن بر اساس ظاهر را به مخاطبانش القا کند. در سنت ادبی ما معمولاً خوب‌ها زیبا و بدها نازیبا هستند، اما داستان مترسک باور رایج را می‏شکند.

تصویرگر کتاب، مریم طهماسبی، تأثیر روانی رنگ‌ها را به‌خوبی می‌شناسد و با رنگ‌های زنده و شاد، تصویرهایی پویا خلق کرده‏ است. تصویرهایی که به متن جان می‌دهند و قدرت تجسم کودک را بالاتر می‌برند.

ویرجینیا گرگ می شود (فاطمی)

ویرجینیا گرگ شده است. او می‌غرد و زوزه می‌کشد و کارهای عجیب و غریب میکند. همه از دست رفتارهای او ناراحتند. وَنِسا خواهر ویرجینیا برای خوشحالی او دست به هر کاری می‌زند؛ اما هیچ‌چیز حال ویرجینیا را خوب نمی‌کند. ویرجینیا در تخیلش به دنبال سرزمین چیزهای خوب می‌گردد. ونسا سرزمین چیزهای خوب را به شکل باغی بسیار زیبا به‏‌همراه تاب و نردبان، روی دیوار اتاق‌خواب می‌کشد. ویرجینیا با دیدن این تصویرها به‌طور شگفت‌انگیزی متحول می‌شود و خود را به دست نقاشی خیالی خواهرش می‌سپارد…

قلم مکلیر، پرمایه و زیباست و این اثر، گذشته از نگارش هنرمندانه‌اش، هنر را به‌عنوان یک راهکار پیش پای کودکان می‌گذارد. ایزابل آرسنالت، خلاقانه و دل‌چسب، دنیای درون کودک را با تغییر ظاهریاش نشان می‌دهد. ویرجینیا روی تختش با گوش‌های گرگی‌اش که از بالش بیرون زده است، دیده می‌شود. حال بد و ناامیدکننده‏‌ی او، در جریانی از سایه‌های درهم و برهم منعکس می‌شود.

«ویرجینیا گرگ می‌شود» داستانی نشاط‌بخش و مناسب برای مخاطبان در همه‌ی سن و سال‌هاست که بر پایه‌ی ارتباط نویسنده‌ی معروف، ویرجینیا وولف با خواهر نقاشش، ونسا بل، نوشته شده است. این کتاب جوایز بسیاری کسب کرده است که از میان آنها می‏‌توان به جایزه‌ی گاورنر جنرالز سال ۲۰۱۲ و فهرست افتخار دفتر بین‏‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) اشاره کرد.

مشت زن (فاطمی)

او یک مشت‌زن حرفه‌ای بود و از مشت زدن لذت می‌برد و احساس قدرت می کرد. اما روزی رسید که دیگر چیزی برای مشت زدن نمانده بود، دیگر کسی برایش دست نمی‌زد، هورا نمی‌کشید و نمی‌دیدش. یک روز به تنهایی‌اش و به دست‌کش‌های پاره‌اش فکر کرد. فکر کرد چرا دیگر مشت‌هایش کسی را خوشحال نمی‌ کند حتی خودش را…

حسن موسوی تصویرگر جوان و بااستعدادی است که با رنگ‌های گرم و زنده، فرم‌های زیبا و الگوهای تکرارشونده دنیای پرشوری را پیش چشم مخاطب زنده می‌کند. مشت‌زن، تقابل محبت و خشم را به نمایش می‌گذارد و مهار قدرت را یادآور می‌شود. داشتن زور بازو و مشت‌زنی می‌تواند خوب باشد، به شرط این‌که در راستای انسان‌دوستی و هم‌یاری به کار رود. مشت‌زن تا جایی در دل دیگران جا دارد که محبت را از یاد نبرده باشد.

در پایان، مشت‌زن حاصل عمرش را در اختیار کودکی می‌گذارد که دنیای آینده را خواهد ساخت. او به کودک مشتاق، اندیشیدن به هدف را می‌آموزد. شیوه‌های گوناگون ارتباط انسان و طبیعت و برخورد درست با طبیعت، به جای نابود کردنش، در این اثر برجسته شده‌اند و پیام دوستی با طبیعت و شناخت تهدیدهایش را به مخاطب منتقل می‌کنند.

درخت ها (فاطمی)

کتاب درخت‌ها، داستانی خیال‌پردازانه درباره‌ی زندگی درختان و ارتباط دوستانه‌ای است که انسان می‌تواند با طبیعت برقرار کند. نویسنده‌ی کتاب، ماریو بندتی، طبیعت و به‌خصوص درختان را موجوداتی همچون انسان‌ها می‌داند. آن‌ها نیز عواطف را درک می‌کنند و دنیای پیچیده‌ی خودشان را دارند. درختان نیز انسان‌ها را دوست دارند، هرچند از هیزم‌شکن‌ها حتی بیش‌تر از رعدوبرق می‌ترسند.

نویسنده در قالب داستانی شعرگونه، انسان و طبیعت را بخشی از چرخه‌ی حیات معرفی می‌کند که باید در صلح و آرامش در کنار یکدیگر زندگی کنند و به هم تکیه کنند. به این ترتیب توجه کودکان را به حفظ محیط‌ زیست و بقای درختان و گونه‌های مختلف جلب می‌کند.

ماریو بندتی، نویسنده‌ی کتاب، با زبانی ساده از دوستی انسان با طبیعت می‌گوید. این داستان خیال‌پردازانه با تصویرگری شگفت‌انگیز خاویر زابالا همراه می‌شود و داستانی شاعرانه پر از تصاویر زیبا خلق می‌کند.

چتری با پروانه های سفید (فاطمی)

دو ﺳﺎﻋﺖ ﻣﺎﻧﺪه ﺑﻪ ﺗﺤﻮیﻞ ﺳﺎل، ﻫﻤﻪ ﺑﺮاى اﻧﺠﺎم ﻛﺎرﻫﺎیﺸﺎن ﺷﺘﺎب دارﻧﺪ و ﺑیﻗﺮارﻧﺪ. اردﻻن میﺧﻮاﻫﺪ ﻣﻮﻫﺎیﺶ را ﻛﻮﺗﺎه ﻛﻨﺪ و آﺗﻮﺳﺎ ﺑﺮاى ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻟﺒﺎس ﺟﺪیﺪش، ﭘﺸﺖ درِ ﺧیﺎطی ایﺴﺘﺎده اﺳﺖ و ﻣﺮﺗﺐ زﻧﮓ می‌زﻧﺪ. دﺧﺘﺮ و ﭘﺴﺮ ﮔﻞﻓﺮوش ﻫﻢ می‌ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺷﻠﻮﻏیﻫﺎ را ﭘﺲ ﺑﺰﻧﻨﺪ و ﺑﻪﻣﻮﻗﻊ، ﺳﺮ ﺳﻔﺮه‌ى ﻫﻔﺖﺳیﻦ ﺑﺮﺳﻨﺪ…

ﻓﺮﻫﺎد ﺣﺴﻦزاده، ﻧﻮیﺴﻨﺪه‌ى ﻧﺎم‌آﺷﻨﺎى ﻛﻮدﻛﺎن ﺑﺎ ﺧﻼﻗیﺖ ویﮋه‌اش، ایﻦ ﺑﺎر ﻣﻮﻗﻌیﺘی ﭘﺮﻛﺸﺶ را در ﻗﺎﻟﺐ راﺑﻄﻪى ﻛﻮدﻛﺎن ﺑﺎ یﻜﺪیﮕﺮ ﺧﻠﻖ ﻣیﻛﻨﺪ. ﺗﻼش ﺷﺨﺼیﺖﻫﺎ ﺑﺮاى ﺗﺠﺮﺑﻪى ﻟﺤﻈﻪى ﺗﺤﻮیﻞ ﺳﺎل در ﻛﻨﺎر ﺧﺎﻧﻮاده، آنﻫﺎ را ﺑﺮ آن می‌دارد ﻛﻪ ﺑﻪ یﻜﺪیﮕﺮ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻨﺪ و ﮔﺮهﻫﺎى داﺳﺘﺎن، در ایﻦ ارﺗﺒﺎطﻫﺎ ﮔﺸﻮده ﻣیﺷﻮد. داﺳﺘﺎن وﺿﻌیﺖ آدمﻫﺎیی را ﺗﻮﺻیﻒ ﻣیﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﻫﻤﺪیﮕﺮ را ﻧمی‌ﺷﻨﺎﺳﻨﺪ، اﻣﺎ «ﺗﺼﺎدف» آنﻫﺎ را در ﻣﺴیﺮ یﻜﺪیﮕﺮ ﻗﺮار می‌دﻫﺪ و آنﻫﺎ میﻛﻮﺷﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪى ﻋیﺪ را ﺑﺮاى ﻫﻢ دﻟﭙﺬیﺮ ﻛﻨﻨﺪ. آنﻫﺎ ﻛﻤﻚ ﻣیﻛﻨﻨﺪ و ﻛﻤﻚ می‌ﮔیﺮﻧﺪ.

ﻏﺰاﻟﻪ ﺑیﮕﺪﻟﻮ ﺗﺼﻮیﺮﮔﺮ ﺧﻮشذوﻗی اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ ﮔﺴﺘﺮش دﻧیﺎى ﻣﺘﻦ ﺗﻮاﻧﺴﺘﻪ اﺳﺖ اﺛﺮى ﺗﺄﺛیﺮﮔﺬار ﺧﻠﻖ ﻛﻨﺪ. ﺗﺼﻮیﺮﭘﺮدازى ﺟﺰءﻧﮕﺮاﻧﻪ، ﺑﻬﺮهﮔیﺮى از ﻧﻤﺎﻫﺎى دور و ﻧﺰدیﻚ، ﺑﺎزى ﺑﺎ رﻧﮓﻫﺎ و زاویﻪ دیﺪ، ﻣﻬﻤﺎﻧی ﭘﺮﺷﻮرى از رﻧﮓ و ﻧﻘﺶ را ﭘیﺶ روى ﻣﺨﺎﻃﺐ ﻗﺮار ﻣیدﻫﺪ و ﺗﺠﺮﺑﻪاى ﻣﺎﻧﺪﮔﺎر را ﺑﺮایﺸﺎن رﻗﻢ می‌زﻧﺪ.

 

اعداد شگفت انگیز در زندگی جانوران (فاطمی)

در یک دوره‌­ی زندگی

از سر گوزن قطبی ۱۰جفت شاخ می‌افتد.

دارکوب ۳۰ پناهگاه می­سازد.

زرافه روی پوستش ۲۰۰ نقطه دارد.

اسب­ دریایی ۱۰۰۰ نوزاد به‌دنیا می­آورد.

این‌ها و خیلی چیزهای جذاب دیگر هستند که همه در یک دوره‌ی زندگی جانوران اتفاق می‌افتند. در این کتاب با آن‌ها آشنا می‌شوی. همه را بشمار!

فقط همه ما (فاطمی)

قبل از اینکه داستان شروع شود، حوصله‌ی گوزن سر رفته است. گوزن از جنگل می‌آید بیرون، دو قدم می‌رود به طرف رودخانه و داستان آغاز می‌شود…

در این داستان حیواناتی کاملاً متفاوت با علاقه و سلیقه‌های گوناگون فقط با اندکی انعطاف هوشمندانه و مهربانانه توانستند با هم بازی کنند و دوستی با یکدیگر، وفاداری، محبت و همیاری را میان هم به وجود آوردند.

در این داستان بچه‌ها می‌آموزند که نباید منتظر باشند تا کسی شبیه آن‌ها باشد تا با او دوست شوند و بازی کنند، اگر می‌خواهند از اوقاتشان با بازی کردن لذت ببرند باید هم‌بازی شدن را یاد بگیرند. یعنی از توقعات و انتظارات خودخواهانه دست بردارند و در مقابل علاقه و سلیقه و افکار دیگران انعطاف داشته باشند.

ندای مرداب (فاطمی)

ﺑﻮریﺲ یﻚ ﺑﭽﻪى ﻣﻌﻤﻮﻟی اﺳﺖ: ﺑﻪ ﻣﺪرﺳﻪ ﻣیرود، دوﭼﺮﺧﻪﺳﻮارى ﻣیﻛﻨﺪ و از درﺧﺖ ﺑﺎﻻ ﻣیرود؛ درﺳﺖ ﻋیﻦ ﺑﭽﻪﻫﺎى دیﮕﺮ. اﺻﻼً ﻣﻬﻢ ﻧیﺴﺖ ﻛﻪ ﻗﺪ و ﻗﻮارهاش ﺑﺎ ﺑﻘیﻪ ﻓﺮق ﻣیﻛﻨﺪ، ﭼﺸﻢﻫﺎى درﺷﺖﺗﺮى دارد یﺎ ایﻦﻛﻪ وﻗﺘی ﻧﻮزاد ﺑﻮده، ﭘﺪر و ﻣﺎدرش ﺗﻮى ﻣﺮداب ﭘیﺪایﺶ ﻛﺮدهاﻧﺪ. اﻣﺎ یﻚ روز ﺑﻮیی ﺑﻪ دﻣﺎﻏﺶ ﻣیﺧﻮرد ﻛﻪ در اﻋﻤﺎق ﺧﺎﻃﺮهاش ﭘﻨﻬﺎن ﺷﺪه و او را ﺑﻪ یﺎد دوران ﻛﻮدﻛیاش ﻣیاﻧﺪازد؛ ﺑﻮى ﺧﺎﻧﻪ.
ﺑﻮریﺲ ﺑﺎ یﻚﻋﺎﻟﻤﻪ ﺳﺆال در ذﻫﻨﺶ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺮداب ﻣیرود و ﺑﺎﻻﺧﺮه ﺟﻮابﻫﺎیﺶ را ﭘیﺪا ﻣیﻛﻨﺪ.

کیو کیو کشتمت…(فاطمی)

مانو و اونام دو پسر هم‌سن و سال‌اند، اما یکی در صلح و دیگری در جنگ زندگی میکند. آن‌ها شبیه هم‌اند، درس میخوانند، خانواده دارند و پر از رؤیا و آرزو هستند. قرارگرفتن آن‌ها در موقعیت‌های گوناگون و تجربهی فضاهای متفاوت، خواسته‌ها و آرزوهایشان را شکل میدهد. بازیهای جنگی برای مانو بسیار جذاب و سرگرم‌کننده است، درحالیکه اونام در جنگ و کشتار زندگی میکند.

زندگی در کنار خانواده و به دور از خشونت، حق همهی کودکان است. اِبِر، نویسندهی کاندید جایزهی آسترید لیندگرن، در روایتی موازی، با رویکردی صلح‌جویانه، دو کودک را در شرایط جنگ و صلح قرار میدهد و با قیاس فضاهای زندگی و نشان‌دادن واقعیت‌های پیش روی آن‌ها، چهرهی تلخ و زشت جنگ را به مخاطبانش نشان میدهد. و در این میان، آرامشی که شاید برای بسیاری عادی به نظر برسد، ارزش دیگرگونه‌ای مییابد.

این کتاب، ضمن انتقاد از فرهنگ خشونت‌طلبانهی حاکم بر جامعه‌های مرفه، نیازها و دغدغه‌های کودکان و مردم کشورهای درگیر جنگ را به شکلی مؤثر مطرح میکند و قضاوت را به مخاطبان کودک و بزرگسال خود واگذار میکند.

مرگ بالای درخت سیب (فاطمی)

روباهی پیر، خود را مالک درخت سیب جلوی لانه‌اش می‌داند و دلش نمی‌خواهد حیوان‌های دیگر از میوه‌های آن استفاده کنند. اما هنوز زیرک است و چشم‌هایش تیز و پرقدرت‌اند. روباه، راسویی جادوگر را به دام می‌اندازد و راسو در ازای آزادی‌اش، به او قول می‌دهد یک آرزوی روباه را برآورده کند.  روباه آرزو می‌کند هرکس از درخت سیب بالا برود، به آن بچسبد و نتواند از آن جدا شود. این جادو را تنها روباه می‌تواند باطل کند.  خبر به‌زودی همه‌جا می‌پیچد و دیگر کسی جرئت نزدیک‌شدن به درخت را ندارد.

سال‌ها به خوشی و خرمی سپری می‌شوند تا روزی روباه با زیرکی کاری می‌کند که مرگ به درخت بچسبد تا از دستش رها شود. مرگ اسیر می‌شود و روباه در امان می‌ماند؛ اما این پایان ماجرا نیست…

مرگ، بخشی از زندگی هر موجودی است و زندگی، تنها با مرگ معنا می‌یابد؛ اما هیچ‌یک از ما دوست نداریم بمیریم. کاترین شارر، نویسنده‌ی امریکایی با فراز و فرودهای بجا، شیرین و حساب‌شده، طوری به بیان داستان می‌پردازد که موضوع مرگ برای کودک، باورپذیر می‌شود.

تصویرهای پرتحرک با ترکیب‌بندی‌های قدرتمند، روایتی جذاب و مناسب را ارائه می‌دهند؛ تصویرهایی که در کنار متن خلاقانه و بدیع، اثری خواندنی و بسیار تأثیرگذار برای کودکان و بزرگسالان پدید آورده‌اند.

قایق کاغذی (فاطمی)

فکر می‌کنید یک روزنامه تا آخرش فقط یک روزنامه می‌ماند؟ روزنامه‌ی آناهیتا تیموریان می‌توانست روی پنجره‌ی آشپزخانه‌اش بپوسد و خیس بخورد، اما نه… روزنامه‌اش «ری‌را» نام داشت و صاحبی هنرمند که سطر به سطر پیام مهر و دوستی‌اش را می‌فهمید. ری‌را قایق شد و همه‌ی دریاهای خیالی دنیا را گشت. او عاشق شنا کردن بود، تا این‌که یک روز پرواز را یاد گرفت…

آناهیتا تیموریان تصویرگر و نویسنده‌ی باسابقه و خوش‌ذوق کتاب‌های کودکان، سال‌هاست که دنیای کودکان را سرشار از رنگ و نقش و واژه می‌کند. او داستان تصویرهایش را خودش می‌نویسد یا شاید تصویر داستان‌هایش را خودش می‌کشد. مهارت او در هر دو حوزه، ترکیب کودکانه و خوش‌نوایی پدید می‌آورد که بسیار خواندنی و دیدنی است. او این بار در قایق کاغذی، سراغ آشناترین تجربه‌ی کودکان رفته است؛ روزنامه و ساختن قایق و موشک با آن. شخصیت داستان، از سفر درون به سفر واقعی و پرواز می‌رسد و راوی با این‌که با رفتن ری‌را تکه‌ای از وجودش را از دست می‌دهد، جلوی پروازش را نمی‌گیرد و او را به تجربه‌های نو دعوت می‌کند. کودکان با خواندن این کتاب، جسارت تغییر و رشد را به دست می‌آورند و رهایی را در اوج دوستی و دل‌بستگی تجربه می‌کنند.

شش مرد (فاطمی)

روزی روزگاری شش مرد در جستجوی سرزمینی بودند که در صلح و آرامش بتوانند در آن کار و زندگی کنند. آن ها سرانجام سرزمینی را که دنبالش بودند، پیدا کردند. اما فکر می کنید چقدر توانستند سرزمین شان را در صلح نگه دارند؟

در این کتاب فوق العاده، دیوید مک کی چگونگی پیدایش جنگ ها را با زبانی شیرین و گویا در قالب داستانی بیان کرده است که برای کودکان قابل فهم باشد و برای بزرگسالان جذاب و تفکر برانگیز. در کتاب شش مرد، مک کی اسطوره ای برای دنیای امروز خلق کرده است.

از ویژگی بارز این اثر، تصویرهای بسیار زیبا، منظم و هندسی آن است که در عین سادگی، با متن داستان هماهنگی کامل دارند. تصاویری که برای ترسیم فضای سخت و سرد جنگ، هوشمندانه از رنگهای سیاه و سفید بهره برده اند.

زنان در علم (فاطمی)

آیا می‌توانید چند دانشمند برجسته‌ی زن را در رشته‌هایی مانند علوم، ریاضی، پزشکی یا مهندسی نام ببرید؟ به نظر شما سهم زنان در پیشبرد علم چقدر است و چرا ما زنان دانشمند را کمتر می‌شناسیم؟

راشل ایگنوتوفسکی نویسنده و تصویرگری است که با الهام‌گرفتن از تاریخ علم کتاب‌هایی زیبا خلق کرده، اما کتاب زنان در علم در میان دیگر آثار او از جایگاهی ویژه برخوردار است. او در این کتاب، داستان زندگی و دستاوردهای پنجاه زن پیشگام و برجسته را در رشته‌های مختلف علمی، از زمان‌های بسیار دور تا دوره‌ی معاصر، تعریف می‌کند. این کتاب علاوه بر اطلاعات جالبی که به خواننده می‌دهد، تصاویری بسیار زیبا و هنری هم دارد و مانند آلبومی دیدنی است. این کتاب در مجله‌ی نیویورک تایمز و در سایت آمازون جزو پرفرو شترین کتاب‌ها درباره‌ی علم و نقش زنان در آن بوده است.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که یکی از این زنان پیشگام، از کشور ایران است. می‌توانید حدس بزنید چه کسی؟ مریم میرزاخانی پنجاهمین زنی است که در این کتاب به کارها و زندگی او اشاره شده و تصویر او روی جلد نسخه‌ی فارسی کتاب

هم آمده است.

تکامل (فاطمی)

از گلبرگ های گل سرخ تا شُش های نهنگ ها، از اندازۀ دایناسورهای منقرض شده تا ساختار پیچیدۀ مغز شما، همه در فرایند تکامل شکل گرفته اند. آیا ممکن است چیزی به پیچیدگی و شگفت انگیزی طبیعت را بتوان با نظریه ای ساده مانند تکامل توضیح داد؟

در این کتاب خواهید دید که چگونه چارلز داروین مفهوم «انتخاب طبیعی» را معرفی کرد و چگونه دانشمندان بعدی، درک ما را از طبیعت کامل تر کردند.

کتاب تکامل مقدمه ای عمومی و قابل فهم برای آشنایی با بنیادی ترین فرایندهای شکل دهندۀ حیات بر روی کرۀ زمین است که به کمک تصاویری جذاب و رایانه ای، خواننده را مسحور می کند.

مدرسه حشرات باحال ۱(فاطمی)

کتاب «مدرسه حشرات باحال» کتابی علمی با موضوع حشره‌شناسی است که در قالب داستان‌هایی طنزآمیز، معمایی و هیجان انگیز به صورت کمیک استریپ بیان شده است.

هر فصل این کتاب دارای دو بخش است، بخش اول داستانی جذاب را با نقش آفرینی شخصیت‌هایی بامزه بیان میکند و بخش دوم در انتهای هر فصل تحت عنوان «علم به زبان ساده»، به توضیح علمی یک یا چند حشره در داستان آن فصل میپردازد. احتمالاً پس از خواندن این کتاب، دیگر ترسی از حشرات مخصوصاً سوسک‌ها نخواهید داشت! حشراتی که در جهان طبیعت، بی روح و گاهی وحشتناک به نظر میرسند این اثر شخصیت‌های دوست داشتنی منحصر به‌فردی دارند که با بازیگوشی خود، صفحه‌ای از دفتر خاطرات مدرسه حشرات باحال را رقم میزنند.

این کتاب از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های کودک و نوجوان در سال‌های اخیر در کشور چین است که با تصحیح پروفسور «جی یه» از چهره‌های ماندگار حشره‌شناسی آکادمی جانورشناسی علوم چین به چاپ رسیده است.

ماکارونی و کوفته قلقلی برای همه (فاطمی)

می‌دانستید ریاضی چقدر می‌تواند خوشمزه باشد؟!

آقا و خانم آسایش یک مهمانی خانوادگی دارند! در حالی‌که آقای آسایش مشغول درست کردن ماکارونی و کوفته قلقلی معروفش است، خانم آسایش میزها و صندلی‌ها را چنان می‌چیند که جا برای همه باشد. وقتی مهمان‌ها سر می‌رسند هر کدام نقشه‌ی خود را برای چیدن میز و صندلی‌ها دارند…

این داستانِ طنزآمیز کودکان را به فکر درباره‌ی محیط و مساحت وا می‌دارد.

عشق بزرگ لارا (فاطمی)

این داستان، یک افسانه ی اندونزیایی است.شاهزاده باندونگ به سرزمین همسایه حمله می کند و پادشاه آن کشور را می کشد. او عاشق لارا، دختر پادشاه، می شود. اما عشق بزرگ لارا کیست؟ شاهزاده باندونگ؟  یک مرد جوان از اهالی کشورش؟ پدرش؟ داستان را بخوانید تا ببینید که عاقبت لارا و شاهزاده باندنگ چه می شود؟

پیدایش الکتریسیته – ۱۸۰۰ تا ۱۹۰۰ میلادی (فاطمی)

مجموعه داستان‌های شگفت‌انگیز علم دریچه‌ای است به ماجراهای خواندنی در تاریخ علم و فناوری.در این مجموعه با دوره‌های گوناگون پیشرفت علم و فناوری، دانشمندان بزرگ هر دوره و دستاوردها و ابزارهایی که زندگی ما را تغییر داده‌اند، آشنا میشویم.جدول‌ها و کادرهای حاشیه‌ای کتاب، نقاط عطف تاریخ علم و فناوری را برجسته میکنند. هر کتاب دربردارندهی مجموعه‌ای زیبا و متنوع از تصاویر و عکس‌های مربوط به علم و فناوری است.

جبر خطی (فاطمی)

هدف اصلی جبر خطی، درک ساختار عملگرهای خطی است. این کتاب برای دانشجویان دورۀ کارشناسی نوشته شده است و با انتقال مبحث دترمینان ها به پایان کتاب، راه تازه ای به سمت درک ساختارهای خطی گشوده است. بنابراین مطالعۀ آن به دانشجویان مقاطع بالاتر که می خواهند درک بهتر و دید تازه ای نسبت به جبر خطی پیدا کنند نیز توصیه می شود.
مطالعۀ این کتاب هیچ پیش نیازی لازم ندارد، مگر همان پختگی مناسب در ریاضیات. کتاب با بیان قضاهای برداری، استقلال خطی، گسترده، پایه و بعد آغاز می شود. پس از معرفی فضای ضرب داخلی، قضیه طیفی و نتیجه های آن برای فضاهای با بعد متناهی بیان  می شوند. سرانجام با استفاده از بردارهای ویژه تعمیم یافته، می توانیم دید بهتری از ساختار عملگرهای خطی به دست آوریم.

 

خلاقیت ریاضی جلد اول (فاطمی)

کتاب خلاقیت ریاضی اثر مشهور جورج پولیا، ریاضیدان نامدار مجاری، با ترجمۀ استاد پرویز شهریاری از جمله کتاب هایی است که با اقبال خوانندگان ایرانی رو به رو شد و پیش از این نیز در هفت نوبت تجدید چاپ شده است. در سال۱۳۸۷، بنا به پیشنهاد دکتر امیرحسین اصغری، و با موافقت استاد پرویز شهریاری، قرار بر این شد که این کتاب با حروفچینی مجدد و یکدست شدن رسم الخط و چند اصلاح جزئی در دو مجلد چاپ شود. نسخه نهایی پیش از چاپ در زمان حیات استاد پرویز شهریاری به رویت و تایید ایشان رسید.

خلاقیت ریاضی جلد دوم (فاطمی)

کتاب خلاقیت ریاضی اثر مشهور جورج پولیا، ریاضیدان نامدار مجاری، با ترجمۀ استاد پرویز شهریاری از جمله کتاب هایی است که با اقبال خوانندگان ایرانی رو به رو شد و پیش از این نیز در هفت نوبت تجدید چاپ شده است. در سال۱۳۸۷، بنا به پیشنهاد دکتر امیرحسین اصغری، و با موافقت استاد پرویز شهریاری، قرار بر این شد که این کتاب با حروفچینی مجدد و یکدست شدن رسم الخط و چند اصلاح جزئی در دو مجلد چاپ شود. نسخه نهایی پیش از چاپ در زمان حیات استاد پرویز شهریاری به رویت و تایید ایشان رسید.

مسأله‌های پیکارجوی جبرخطی (فاطمی)

مسأله حل کردن بخش مهمی از آموختن ریاضیات است. مسأله‌های خوب، مسأله‌هایی اند که با حل آن‌ها می‌توان روش‌های کلی و تکنیک‌های حل مسأله را فرا گرفت و مورد استفاده قرار داد و سرانجام به درک عمیق‌تری از موضوع رسید. در این کتاب بیش از ۴۳۰ مسألۀ متنوع، جذاب و پیکارجو گرد آمده است که حاصل سال‌ها تجربۀ تدریس و تحقیق پیرامون درس جبر خطی است. این اثر طیف وسیعی از مسائل مقدماتی تا مسائل پیکارجو را پوشش می‌دهد. همچنین راه حل همۀ مسأله‌ها در قسمت دوم کتاب آمده است.
مسأله‌های پیکارجوی خبرخطی کتابی مناسب برای دانشجویان دورۀ کارشناسی ریاضی، آمار و مهندسی و نیز مدرسان این درس است. به طور کلی می‌توان گفت این کتاب برای دانشجویانی که می‌خواهند جبر خطی را عمیق‌تر فرا بگیرند و نیز کسانی که می‌خواهند دانش خود را دربارۀ این موضوع گسترش دهند، مناسب است.

فاطمی